VIDEO Amazon lansează un serial de comedie polițist care se petrece în România anilor ’80

Comrade Detective sau „Tovarășul Detectiv” e o producție americană realizată de Amazon în parteneriat cu A24, care se petrece în România anilor ’80 și are ca temă viața de politist și crimă organizată. Serialul va fi jucat în întregime de un cast românesc dar va fi dublat de actori americani precum Channing Tatum, Joseph Gordon-Levitt, Jenny Slate, ba chiar și Nick Offerman, renumitul actor din serialul Parks and Recreation. Personajul principal în „Tovarășul Detectiv” este Gregor Anghel jucat de nimeni altul decât Florin Piersic Jr. însă dublat de actorul american Channing Tatum. Nu știm deocamdată daca va fi o versiune nedublată în limba engleză ca să putem și auzi valorile noastre cinematografice și nu doar vedea.

În primul sezon al serialului, detectivii Gregor Anghel și Joseph Baciu sunt în căutarea criminalului care le-a răpus colegul de uniformă Nikita Ionesco, pe drum descoperind planurile malefice ale capitalismului de a distruge comunismul din țara românească.

Sună distractiv la prima strigare, va trebui să mai așteptăm încă puțin până când serialul va fi lansat pe Amazon Prime Video pe data de 4 August 2017.

Trailer Comrade Detective sezonul 1

Nu uita sa dai share acestui articol dacă ți-a plăcut!

Reclamă