Despre sinistrul Mălin Bot și cum a dat jos pagina de umor Utopia Group

Update. Pagina e înapoi sus.

Contextul postului lui Bot:

În post este vorba despre pagina de umor Utopia Group, care a fost suspendată între timp, de aici tag-ul Attachment Unavailable. Link spre pagina Utopia Group.

*Update – La ora 12:45 (2/28/2019) Bot a șters postul de pe Facebook după ce și-a luat in mod exclusiv feedback negativ în comentarii.


Nu exsistă nici o diferență între un așa zis PSD-ist manipulator, mincinos, excroc, și așa mai departe, și… Mălin Bot.

Acest om sinistru a reușit să iși convingă urmăritorii de ultimă speță de pe pagina sa (tind să cred că acești oameni sunt mai creduli și mai naivi decât fanii Antena3 și România TV), să dea “report” renumitei pagini de meme-uri si umor “Utopia Group” pentru “servicii politice” in defavoarea opoziției, “mafie” si alte aberații.

Ce rezultă din voma de postare facută de acest individ, este că nu poate lua o glumă facută de cineva despre el, și dacă cineva il ia la rost și își permite să-l accidenteze, automat e vorba de niște mici “state paralele” imi permit sa asociez. Suna cunoscut acest stil de manipulare?

Eu sunt solidar cu paginile de meme-uri de calilate și Utopia Group nu este nici pe departe vreo propagandă PSD-istă. Din contră, este vorba despre un umor mai înalt decât poate să înțeleagă acest scandalagiu.

Nu imi vine să cred ca uite așa una, două poți da jos o pagina atât de mare din cauza unor oameni care crică în necunoștință de cauză un concept și apoi îl sabotează. Efectiv i-a asmuțit ca pe niște câine pe urmăritorii lui să cenzureze o glumă facută despre el.

Bot, tu nu reprezinți #Rezist. Esti rușinea opoziției. Nu ești mai mult decât un PSD-ist în felul tău. Nu reprezinți nimic. Ești un nesimțit în stilul “in your face” care s-a cufurit că cineva și-a permis să pună în evidență faptul că ești un cerșetor care se milogește de niște oameni naivi să îi doneze bani moca prin platforma Patreon.

Un lucru cinstit in toată această mascaradă, ar fi ca cineva, poate chiar Utopia Group, sa ia legătura cu Patreon și sa le explice ce fel de utilizator are pe platforma, care cenzurează, minte, și se folosește de urmăritorii săi să faca efectiv spam.

Nu am să fac niciodată o carte cu tine, pentru că ești prea mic și prea sinistru pentru conceptul Românexit.

Ești un nimeni Mălin Bot.

Reclamă