„The Emoji Movie” e unul dintre cele mai prost votate filme din lume

Noul film The Emoji Movie (Aventura Zâmbăreților) în regia lui Tony Leondis este unul dintre cele mai prost votate filme din istorie. Animația are ca personaje „emoticoanele” sau „emoji-urile” pe care le folosim zi de zi pe telefoanele mobile. Deja e o premisă enervantă, și când stai să te gândești ca tocmai Sony s-a gândit ca ar fi un subiect bun de un film de animație. Aventura se petrece în orașul Textopolis unde Gene, personajul principal jucat de actorul T.J. Miller, trece printr-o criză exsistențială și se redescoperă pe parcursul fimului ca fiind un emoji cu mai multe „fețe”.

The Emoji Movie, unul dintre filmele cu cele mai proaste review-uri din istorie

Luând pe rând cele mai mari site-uri de review-uri pentru filme de pe planetă, putem afla ca filmul emoji-urilor stă cam așa la capitolul scor:

IMDB – 1.5/10 – 4,500+ voturi

Rotten Tomatoes – 6% (0.6/10)

Metacritic – 9/100 (0.9/10) din 20+ voturi de critici

Deci undeva la 1/10 ca medie generală.

Cariera lui T.J. Miller

T.J. Miller, cunoscut mai bine sub numele de Erlich Bachman în serialul Silicon Valley de pe HBO, este pus sub anumite critici după lansarea filmului, acest lucru punândui cariera și viitorul cinematografic în pericol.

Trailerul pentru The Emoji Movie

E greu de crezut, însă până și trailerul filmului are un rating de 22k likes / 86k dislikes pe YouTube…

Dacă încă va mai interesează să vedeți acest… film… e bine de știut că apare în cinematografele din România pe data de 11 August 2017.

Reclamă