Noi detalii despre serialul The Witcher produs de Netflix

Reclamă

Primul poster, primele imagini, un logo si cateva detalii despre serialul The Witcher ce urmeaza sa apara pe Netflix la sfarsitul acestui an.

Serialul The Witcher, bazat pe cartile scrise de Andrzej Sapkowski si popularizat de jocul cu acelasi nume produs de CD Projekt Red, are in sfarsit un poster oficial si cateva poze de presa. In poster se poate vedea noul logo al serialului impreuna cu Geralt of Rivia, jucat de Henry Cavill, cu o costumatie ce arata cu siguranta mai bine decat primele imagini cu Geralt de anul trecut.

La fel ca CD Projekt Red, Netflix are dreptul de a produce serialul bazat pe cartile scriitorului Polonez. Asta insemnand ca nu va respecta cartile (sau chiar jocul) pas cu pas, venind totusi cu o poveste semi-originala, bazata pe ‘lore’-ul The Witcher.

Posterul oficial The Witcher de Netflix

Primele costume din The Witcher aratau a ‘bad cosplay’

Primul clip lansat de Netflix in Octombrie 2018 pentru The Witcher, arata un Geralt cu o peruca ieftina, ingerand o potiune rosie inchisa la culoare (probabil Swallow). Clipul a lansat o controversa in randul fanilor jocului dar si a cartilor pe tema faptului ca actorul Henry Cavill (protagonistul Man Of Steel), nu se potriveste tiparului unui Witcher, in special a lui Geralt. De altfel, nici costumatia nu ii face cinste jocului si descrierilor din carti ale personajului principal.

Totodata, anul trecut au aparut niste clipuri de pe setul The Witcher (care mai tarziu au fost sterse de uploader) cu armurile soldatilor din armata Nilfgaard, care erau parca cumparate dintr-un magazin de halloween. Este prea posibil ca aceste costumatii sa nu apara in serial, ci doar in repetitiile de pe setul de filmari.

*care au lansat si niste meme-uri:

Sa speram ca timpul le va vindeca pe toate pana la lansarea The Witcher din toamna si producatorii vor reusi sa scoata un competitor veritabil Game Of Thrones. Un lucru este cert. Daca serialul este facut la potentialul povestirilor scrise de Andrzej Sapkowski, atunci vom avea o serie care va deveni clasica si va fi acolo sus cu Lord Of The Rings, Harry Potter si din nou Game Of Thrones.

Pana atunci ramanem cu primele ‘still shots’ cu cast-ul The Witcher, care arata personajele (foarte loiale descrierilor din carti si din jocuri) Ciri, Yennefer si Geralt.

Noile imagini cu The Witcher de Netflix:

Reclamă